Du er her  >  Forside  >  Kvalitet & tips  >  MILJØ OG BÆREKRAFT

MILJØ OG BÆREKRAFT

VÅRT BIDRAG

Å ta samfunnsansvar innebærer blant annet å respektere menneskerettighetene, sikre gode arbeidsforhold og å unngå skadelig miljøpåvirkning. Vi i Lone Tepper jobber kontinuerlig med å finne produkter som er produsert på en ordentlig måte, noe som innebærer mindre innhold av helse- og miljøskadelige stoffer.  

 

En stor andel av våre maskinproduserte produkter er enten Øko-Tex 100 sertifisert, noe som innebærer en garanti for at produktet er testet for allergi- eller kreftfremkallende fargestoffer. Eller som våre håndlagde produkter, har en materialsammensetning som kan klassifiseres som miljøvennlige og nedbrytbare, det vil si en sammensetning som består av minst 80 % naturvennlige materialer (sammensetningen er oppgitt på hvert enkelt teppe). 

 

Vårt beste bidrag er å sørge for at våre produsenter har de sertifiseringer som kreves for å redegjøre for internasjonale avtaler og ansvarlig forretningspraksis. Vi er ikke perfekt, men vi jobber hele tiden for å bli bedre på det vi gjør. Lone Tepper er medlem av Grønt Punkt Norge og sammen sørger vi for innsamling og gjenvinning av emballasje.