Du er her  >  Forside  >  Om oss

OM LONE TEPPER

BLI KJENT MED OSS

Lone Tepper ble etablert i 1976 med egenproduksjon av håndtuftede tepper. Grunnlegger Alfred Wold startet opp i et nedlagt hønsehus hvor han konstruerte og bygget maskiner som gjorde det mulig å spesiallage flosstepper. I desember 2018, etter 42 års drift og etterhvert redusert etterspørsel valgte vi å legge ned egenproduksjonen og kun fokusere på import fra ulike land som vi leverer videre til norske møbel-/interiør- og fargekjeder.

 

Kvalitet er et viktig stikkord for oss når vi setter sammen kolleksjonen, og som kunde hos oss ønsker vi at du skal oppleve at vi leverer produkter som holder den kvaliteten du forventer å finne. Med et omfang som spenner fra håndlagde og maskinproduserte tepper - i tillegg til skinn, dørmatter, teppeunderlag og rensemidler, føler vi at vi kan tilby et sortiment som dekker de fleste behov.

 

Vårt showrom og lager på totalt 3000 kvm ligger i Arna, en kort kjøretur fra Bergen. Hver dag har vi to forsendelser til butikker som videreselger til forbruker. Lone Tepper jobber kontinuerlig med å utarbeide nye kvaliteter og design. Våre kunders behov står sentralt og vi vektlegger derfor veiledning og kunnskap om våre produkter samt å yte den beste service! Vi som arbeider hos Lone har sterk tro på at ved å være den mest profesjonelle og servicevennlige teppeleverandøren, skal vi posisjonere Lone som Norges mest attraktive teppeleverandør.