Du er her  >  Forside  >  Kvalitet & tips  >  Teppetrender

Teppetrender

INNRED MED TEPPER

De siste årene har matte, rolige og harmoniske farger preget veggene våre - noe som har gitt et lunere og mer personlig interiør enn minimalistiske hvite toner. Fargeskalaen som har vært dominert av varme fargetoner som grønt, brunt, oker, blått og terracotta i ulike nyanser vil fortsette, men det nye er at vi vil bruke flere klare nyanser i fargepaletten. Vi har hentet bilde- og fargeinspirasjon fra Jotun.

 

 

Det å bringe det naturlige inn i hjemmene våre med møbler laget i materialer som tre, onyx, marmor, og granitt i kombinasjon med tekstiler av bomull, lin og jute sammen med frodige grønne planter, strå og tørkede blomster vil fortsatt prege interiøret fremover. Myke, organiske former er også fortsatt veldig aktuelle samtidig som vi ser at geometrisk design blir mer fremtredende. Vi har hentet bilde- og materialinspirasjon fra House of Grey.

 

 

På teppefronten ser vi mye av det samme som ellers i interiørtrendene; det skal være kos og hygge i hjemmene våre. For å gjøre det ekstra lunt og hyggelig er shaggytepper med en herlig, rufsete look veldig aktuelt. Ønsket om å bringe det naturlige inn i hjemmene våre kan enkelt gjøres med å bruke tepper i miljøvennlige materialer som sisal, hamp og jute. Håndvevde tepper av ull og viskose er fremdeles veldig populære, mange av disse kvalitetene kommer nå med frynser i ulike tykkelser og lengder. Det siste og mest spennende vi har i vår kolleksjon er tepper med materialmix av ulike garnsorter, farger og spennende teksturer som skaper en dynamisk atmosfære. Ikke minst er runde tepper veldig aktuelt. Disse bryter opp interiøret og skaper en naturlig og myk stemning i rommet. Mange er også opptatt av at tepper skal være praktiske og lofrie, da er våre maskinvevde tepper et meget godt valg. Hovedtrekkene er uansett å skape en stil du liker i et hjem du vil trives i. Bilder Lone Tepper.