Du er her  >  Forside  >  Om oss

OM LONE TEPPER

BLI KJENT MED OSS

Lone Tepper ble etablert i 1976 og har siden produsert håndtuftede tepper. Grunnlegger Alfred Wold startet opp i et nedlagt hønsehus hvor han konstruerte og bygget maskiner som gjorde det mulig å masseprodusere og spesiallage tepper. Nå, en generasjon senere, er noen av disse maskinene fremdeles i drift. Men hønsehuset er byttet ut med et topp moderne anlegg på 3000 kvm.

 

I dag er Lone Tepper eneste importør i Norge som også produserer tepper selv. Disse teppene går under benevnelsen Lone Original og er et naturprodukt tvers gjennom.I tillegg til vår egenproduksjon importer vi også tepper fra mange andre land som vi leverer videre til norske møbel- interiør- og fargekjeder. Vi har også eksport til Sverige og Danmark.

 

I vår kolleksjon finner du alt fra rimelige ryer og dørmatter til eksklusive flosstepper. Lone Tepper jobber kontinuerlig med å utarbeide nye kvaliteter og design til egenproduserte tepper såvel som importtepper.Våre kunders behov står sentralt og vi vektlegger derfor veiledning og kunnskap om våre produkter samt å yte den beste service! Vi som arbeider hos Lone har sterk tro på at ved å være den mest profesjonelle og servicevennlige teppeleverandøren, skal vi posisjonere Lone som Norges mest attraktive teppeleverandør.